Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer

Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer (http://www.five12.net/index.php)
-   Vector Sequencer : News (http://www.five12.net/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Transpose bug (http://www.five12.net/showthread.php?t=3726)

brister13 07-30-2019 08:03 PM

Transpose bug
 
Hi Jim

I moved back to the latest 1.19 Firmware. I have found that, when switching between presets on a track, one of the presets will modify itself to be -4 octaves transposed. This can be seen via the track 'control' page

This doesn't seem to be restricted to a single track. Occiurs on all the tracks as far as I can tell. Once I start playing multiple presets on any track, one of the presets will transpose down -4. This doesn't happen while playing the preset, it happens after its been played, moved to a new preset and then move back to the original.

Also doesn't seem to always be the same preset number.

Just wanted to let you know.

Thx

Brian

jim 07-31-2019 11:52 AM

Check that both Sub-Sequencers are either off (no param set) or re-programmed for all those presets. The sub-sequencer offsets in 1.1.X can be quite a bit different than in 1.0.X for the same results. The FW will auto-adjust when moving to 1.1.X, but not for 1.0.X.

Cheers,
Jim


All times are GMT -6. The time now is 06:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.