Numerology Store    Download  Video    Forum


Go Back   Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Numerology > General Questions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-11-2011, 12:08 PM
M.A.N.U. M.A.N.U. is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Rennes
Posts: 53
Default N3Pro AU doesn't want to activate... What am I supposed to do ?

All is in the title.

Numerology tells me to enter a valid pair of N3 SE serial numbers. I have the N3Pro serial (as an upgrade) ; I activated Numerology 3 Pro standalone, but the AU decided to laugh at me.

Any idea ?
__________________
Good judgement comes from experience. Experience comes from bad judgement.

-- Jim Horning
Reply With Quote
  #2  
Old 01-11-2011, 02:03 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,569
Default

When you bring up the AU editor window, if it says "Numerology" at the top instead of "Numerology Pro", then run the build 28 installer (http://www.five12.com/Numerology3Pro-Build28.dmg).

If it does say Numerology Pro at the top, then email me your prefs file:
<your home dir>/Library/Preferences/com.five12.Numerology3.plist

Thanks,
Jim
Reply With Quote
  #3  
Old 01-11-2011, 03:29 PM
M.A.N.U. M.A.N.U. is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Rennes
Posts: 53
Default

Build 28 installed ; AU is registered.

Big thanks !
__________________
Good judgement comes from experience. Experience comes from bad judgement.

-- Jim Horning
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.