Numerology Store    Download  Video    Forum


Go Back   Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Numerology > General Questions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-09-2016, 04:20 PM
koenig koenig is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 108
Default Changing a held note

I am fiddling with a drone thing and have set up a stack with a synth and just one note with the gate at "tie". This works.

I then have another preset with a new note but when I change to that, nothing happens, i.e. the note does not get triggered and hence not changed.

Any tips on how I can manage this trick?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-09-2016, 07:23 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,580
Default

Email me a copy of your stack -- if you're using a Mono or PolyNote, it should change the output'd note when the stack preset changes... (just confirmed over here).

Jim
Reply With Quote
  #3  
Old 12-10-2016, 01:12 AM
koenig koenig is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 108
Default

Sorry. You are absolutely right. I must have done something odd somewhere because now, when I try it, it works as advertised.

I have this massive project with many stacks and chances are very high that I have messed up. Sorry for wasting everyones time.

K
Reply With Quote
  #4  
Old 12-11-2016, 07:42 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,580
Default

No worries at all!

Cheers,
Jim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.