Numerology Store    Download  Video    Forum


Go Back   Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Numerology > General Questions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-04-2008, 03:12 AM
oscar oscar is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 9
Default Processing the master bus

I'd like to process the master bus with, I dunno, say Ozone 3. Is there some way to do this? Have I missed the obvious? Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-04-2008, 02:10 PM
lut lei's Avatar
lut lei lut lei is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 102
Default

I guess you got to route all your stacks to an AUX-input, containing whichever 2-bus processing plugins you want, and then let the chosen AUX be the only stack routed to the master output. But I guess you already knew this, and I agree, - processing the masterbus directly would be nice
Reply With Quote
  #3  
Old 12-04-2008, 03:16 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,514
Default

Quote:
Originally Posted by lut lei View Post
I guess you got to route all your stacks to an AUX-input, containing whichever 2-bus processing plugins you want, and then let the chosen AUX be the only stack routed to the master output. But I guess you already knew this, and I agree, - processing the masterbus directly would be nice
That is correct -- direct the stacks you want processed to an available aux bus, then use an AuxStack (with the chosen aux bus as its input) for the mastering FX, and send the output of the Aux stack to the main audio output.

Support for "Master Busses" is on my list for the Pro version -- though other than the nomenclature and some menu changes, it would work much the same as what I described -- but you would save an Aux Bus....

Cheers,
Jim
Reply With Quote
  #4  
Old 12-04-2008, 06:50 PM
oscar oscar is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 9
Default

Thanks for the replies. I figured as much. I was looking for something to coincide with my aesthetic of where such things go, but the aux send method does work!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 06:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.