Numerology Store    Download  Video    Forum


Go Back   Five12.net -- Online Forum for the Numerology Music Sequencer > Numerology > General Questions

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-11-2016, 01:29 AM
empirix empirix is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 29
Default License activation after upgrade - failure??

Hello,

Does anybody have issues when upgrading (in my case to 4.1 pro (from 4 pro), any time i upgrade i encounter an issue and have to mail Jim for a new code. IO am wondering if it is just my account? I am getting annoyed with the process. The latest example is when i try to activate 4.1 pro i get the licence is activated on too many machines (or something like that). Talk about ruining your workflow, i can be waiting a couple of days for a new serial number.

Particularly frustrating when you are under pressure working to a deadline for a remix!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-11-2016, 05:01 AM
Aramis Aramis is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Quebec City
Posts: 281
Default

Quote:
Originally Posted by empirix View Post
Hello,

Does anybody have issues when upgrading (in my case to 4.1 pro (from 4 pro), any time i upgrade i encounter an issue and have to mail Jim for a new code. IO am wondering if it is just my account? I am getting annoyed with the process. The latest example is when i try to activate 4.1 pro i get the licence is activated on too many machines (or something like that). Talk about ruining your workflow, i can be waiting a couple of days for a new serial number.

Particularly frustrating when you are under pressure working to a deadline for a remix!
Hello !

I do not have that problem !
Reply With Quote
  #3  
Old 05-11-2016, 11:13 AM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,470
Default

Quote:
Originally Posted by empirix View Post
Hello,

Does anybody have issues when upgrading (in my case to 4.1 pro (from 4 pro), any time i upgrade i encounter an issue and have to mail Jim for a new code. IO am wondering if it is just my account? I am getting annoyed with the process. The latest example is when i try to activate 4.1 pro i get the licence is activated on too many machines (or something like that). Talk about ruining your workflow, i can be waiting a couple of days for a new serial number.
Update to build 166. There was a subtle error in the code when reading activations that only happened for a few folks. The fix is in the latest build. Email me if you need a new activation.

Cheers,
Jim
Reply With Quote
  #4  
Old 12-08-2018, 11:17 AM
josepi90 josepi90 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 5
Default

same issue.. email sent - reinstalled after some crashes and am in the middle of a session with people and cannot launch N4. .. heeeelp |
Reply With Quote
  #5  
Old 12-08-2018, 06:40 PM
josepi90 josepi90 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 5
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by josepi90 View Post
same issue.. email sent - reinstalled after some crashes and am in the middle of a session with people and cannot launch N4. .. heeeelp |

Great support..resolved very quickly on a Saturday . Thanks.
Reply With Quote
  #6  
Old 12-08-2018, 08:35 PM
jim jim is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2008
Location: Albuquerque, NM
Posts: 4,470
Default

No problemo!

FYI: (For anyone), fastest way to reach me if you don't have my phone number is FB Messenger.

Cheers,
Jim
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.